Excursie / gastles Basisonderwijs aanvragen

Met behulp van onderstaand formulier kunt u excursies op diverse locaties van het waterschap of een gastles op school aanvragen*).

Waterschap Rivierenland hecht er belang aan om u te informeren over de taken van het waterschap. Daarom bieden wij de meeste rondleidingen gratis aan. Dit betekent echter niet dat de rondleiding een vrijblijvend karakter heeft. We verwachten dat u van te voren in de klas aandacht besteedt aan de materie en dat u zich bij verhindering tijdig afmeldt.

Kostenloos afzeggen van een geplande rondleiding kan tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de rondleiding en uitsluitend met het afmeldingsformulier dat u bij de bevestigingsbrief ontvangt.

Plaats uw verzoek minimaal een maand van te voren. Na behandeling van het formulier neemt een medewerker van het waterschap contact met u op.

*) De excursies en gastlessen kunnen alleen aangevraagd worden voor scholen uit het gebied van Waterschap Rivierenland (dit is het gebied tussen de grote rivieren Lek/Rijn en Maas, vanaf Kinderdijk tot aan de Duitse grens). Is dat niet het geval informeer dan naar de educatiemogelijkheden bij het waterschap in uw omgeving. Zie hiervoor het overzicht van de diverse waterschappen (door de postcode van de school in te typen kunt u zien in welk waterschapsgebied de school staat).

* Verplichte velden

Vul controlevraag in

Vul eerst de controlevraag hieronder in! Zo laat u zien dat u geen robot bent.

Hoeveel maanden heeft een jaar?

 
saptcha.beschrijving